Historier fra min klinik

Baby, 5 uger
Meget luft i maven, har periodiske skrigeturer med mavekramper, specielt værst om aftenen. Dette er typiske tegn på kolik, og efter 4 behandlinger med zoneterapi var babyen symptomfri.

Babypige, 3 uger
Meget urolig og skriger meget. Problemet skyldtes ikke kolik, men at en nakkehvirvel havde forskudt sig under en hård fødsel. 2 behandlinger med Kranio Sakral Terapi, og problemet var løst.

Babydreng, 2 uger
Født ved kejsersnit, da han sad fast under ribbenene på moderen. Han havde skreget aggressivt siden fødslen, og havde haft problemer med maven.

Behandlet 4 gange, hvor jeg supplerede med Kranio Sakral Terapi. Spændinger i ryggen blev fjernet, og han blev et helt andet roligt barn med en velfungerende mave.

Pige, 2½ år
Lige fra fødslen havde pigen haft et dårligt immunforsvar, og havde været meget syg. Hun var lille af vækst.

Jævnlige behandlinger med zoneterapi igennem 3 mdr. styrkede hendes immunforsvar gevaldigt, og hun var sjældent syg. Kroppen fik energi til at vokse, og hun indhentede den manglende vækst.

Babydreng, 11 mdr.
Havde haft gentagene mellemørebetændelser. Lægen mente, at han skulle have indlagt dræn.

Jævnlige behandlinger over 1½ mdr. styrkede hans immunforsvar, og han fik ikke længere mellemørebetændelse. Han undgik at få indlagt dræn.